Vicious Rock

Fallens dagar

Fallens dagar

FALLENS DAGAR 2019!

Backstage Rockbar Kungsgatan.

Onsdag 17-02

Sommarquiz 20.00

Torsdag 17-02

Stand Up Comedy 20.00

Fredag  15-02

Live: MARCUS LARBRING

Lördag 15-02

Live MARCUS LARBRING

Söndag 15-02

Live MARCUS LARBRING

Marcus Larbring

Mina damer och herrar tillåt oss att presentera Marcus Larbring! En trubadur med en väldigt bredd i sin musik som i känsla.
Ni kanske har sett Marcus tidigare i programmet Idol (2017) där han stod sida vid sida med Chris Kläfford och sjöng hjärtat ur sig. Innan dess så berörde han Idoljuryn till den grad att självaste Kishti Tomita rördes till tårar med hans egenskrivna låt Alone, som handlar om mobbningstiden ifrån hans perspektiv.
Denna "trubadurfilur" tar även emot önskningar och spelar helt utan papper för att ha en bättre kontakt med sin publik. Missa inte när Marcus Larbring återvänder till Fallens dagar!

Backstage Rock Tent Strandgatan

Torsdag 17-00

TOPPLOCK
Efter en tuff period i stillhet och hårda slag som resulterad i att näst intill ligga på dödsbädden har de här gamla Topplocket plockats av, renoverats och trimmats till för att passa en finstämd racingmaskin. Med vässad kam och nysmörjad vippor dundras det på med så väl gamla som nya toner ur grenrören. Att få chansen att varva ur på hemstadens egna stadsfestival är givetvis extra roligt. Det bjuds på Hårdrock i gamla brittisk stil så väl som varmare bluesdängor till tung Doom/döds i tidigt stuk. Det svänger kraftigt i frekvenserna kan man säga. Så det enda sättet att förstå är att lyssna! Kom och gör Torsdagen till den bästa dagen i tältet ihop med oss i TOPPLOCK. See you There.

https://www.facebook.com/Topplock/

CAPRICORN
Capricorn är ett rockband från Uddevalla. Bandet har hållit på med sin energiska classic rock sedan 2014.. Med redan släppta singlar och musikvideo på digitala plattformar, så kommer dom under 2019 att släppa sin debutskiva.

https://www.facebook.com/capricornswe/

HEADSTAG
Trollhättans gulligaste ''skate''punkband. Det finns bara en sak, precis vad fan vi vill. Våra influenser är: Jan Björklund, mariokart och marabou mjölkchoklad. Medlemmar: Cinnemal på gitarr och sång, Tuppen på bas och sång, Jännifär på Trummor och efterätt.

https://www.facebook.com/headstag/

Backstage Rocktent Fredag & Lördag

Metal Phoenix
Uppstigna ur askan kommer METAL PHOENIX att föra traditionen vidare med en hejdundrande hårdrockshyllning under Fallens Dagar.
Det är inga duvungar i bandet utan flera utav mannarna är veteraner på fallens och Backstages scen. Ni vet rutinen!
Så låt dessa herrar hedra kvällarna med ett spektakel under 2 dagar i total harmoni med sinnessjukt mycket party och sportdryck. Gräv fram dina gamla hårdrocks paltor och spänn fast nitbältet så styr vi skutan!
Robin Sörqvist - Sång och gitarr,
Martin Åkesson – Gitarr,
Stefan Stenberg – Basgitarr,
Örjan Sjöling - Trummor

https://www.facebook.com/MetalPhoenixxx

Ravaged
Stadens partyband nummer ett, kommer riva av i stort sett varenda klassiker ni kan tänka er (iaf från 80-talet och bakåt) och således visa hela stan hur man styr upp en ordentlig fest!

www.ravagedband.com
https://open.spotify.com/artist/2lKhQyIiCBi29xx8TkSoCm
www.facebook.com/ravagedband
https://www.instagram.com/ravagedband/
https://www.youtube.com/ravagedband/

Backstage Rock Tent Söndag

Duon Den onde, den gode och den fule består av medlemmar från The Nightflight orchestra och S.O.R.M. Dom gör sin egna tolkning på rocklåtar från 50-talet fram till nu på enbart akustisk gitarr,trummor och härlig stämsång.
Som dom själva säger, vi bjuder på en så kallad pubmeny av låtar. Missa inte denna spännande duo i tältet!

Backstage Spikön

Fredag HARRIET NAUER start 17.00
Lördag CALATEA start 17.00

Harriet Nauer is a Swedish singer songwriter, musician and composer. Her first Ep was released in 2014, Standing by the Heavenly Gates, an acoustic, straightforward, storytelling Ep. When playing guitar she uses alternate tunings and partial capo for many of her songs. Her cinematic music emphasis on tune and atmosphere. Her fingerpicking style and expressive lyrics recall the 60-70s’ folk music wibe. She has acknowledged Bruce Springsteen, Johnny cash and Ben Howard as influences. Her dream like and escapistic lyrics explore life and what it is that makes us human. She describes her new Ep using three words; dark, beautiful and magical.

Calatea är en nybildad americana-duo från Vänersborg. Men personerna i duon är inga nybörjare. Daniel & Natalie har spelat i många år på olika håll, figurerat i musikvideor och släppt album i andra bandsammanhang. Musiken i sig är enkel och avskalad och samtidigt är det energifyllt och intensivt. Stämsång och gitarrer blandas med perkussions och munspel i en fin blandning som gör setet varierat och kul. Mellan spelningarna håller duon just nu till i en mörk källare där en EP börjar ta form och som ska få se solens ljus när det är som varmast ute..

Fri entré

 

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 22-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB