Vicious Rock

Skitarg

Skitarg

Albumaktuella Skitarg har under de senaste åren vuxit fram via undergroundscenen som en av de mest underhållande och populistiska banden i Sverige. Med debutsingeln "Jag bryter nacken av din häst" (http://youtu.be/s9eQoMhhqzo) spreds bandet som en löpeld genom det skikt av metal- och punkfans som älskar band som In Flames, The Kristet Utseende, Marduk, Onkel Kånkel, Pantera och Megadeth. Det rör sig om en osmaklig blandning av metal, black, rent tramseri och melodiösa hitrefränger: clownmetal.
Bandet jobbar för närvarande på konceptalbumet/boken "Tarmageddon", ett elva kapitel långt epos om hur de sex clownsminkade medlemmarna i Skitarg flyr för sina liv från den annalkande kepskillezombieapokalypsen i Skitargentina.

Med tutor, 80-talsglamsolon, dildos, growl och grind klyver Skitarg Sveriges metalfansskaror på mitten: vare sig man gillar blackmetal eller kristen rock så är det omöjligt att inte dra på mungiporna när man ser Skitarg live.
Via nätet, podcast och ett stadigt engagemang för fansen har Skitarg blivit en underhållningsikon som överskrider tanken om genrer. Kvar finns bara en sminkad jättedildo med saliv i ansiktet och ett knogjärn gaffat till handen.

Facebook: facebook.com/skitarg
Twitter: twitter.com/skitargsweden
Podcast: spreaker.com/user/skitarg

Öppettider
Åldersgräns: 18 år Öppet Månd 21-02 Tisd 21-02 Onsd 20-02 Torsd 20-02 Fred 17-02 Lörd 18-02 Sönd 21-02 Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB