Vicious Rock

Nemis Night December 2022

Nemis Night December 2022

Backstage Rockbar tillsammans med Studiefrämjandet Fyrbodal presenterar stolt NEMIS NIGHT!
SKRÄCKLAN, THE TSUNAMIS och FIGHT THE PAIN är de tre banden som intar scenen denna lördagskväll.
Klockan 20:00 är första band på scenen:
Skräcklan
Oskolad Trio från Vänersborg som spelar egna punk och metalinfluerade låtar.
Startade av bröderna Linus och Philip Hilmersson strax innan pandemin genom barndomsdrömmar, kärlek till musik och brist på annat.
The Tsunamis
Så som vågor slår mot klippor, så skall surfen slås mot land. Likt en rullande våg tumlar det riff-baserade västkustbandet fram. Urstiget ur havet, beväpnade med reverb, dripp och solglasögon skall de slås mot era trumhinnor likt en stor våg.
Förbered er, för The Tsunamis.
Fight The Pain
Fight the Pain är ett svenskt metalband som grundades 2021 av trummisen och gitarristen. Under första året arbetade medlemmarna med att fullända bandet genom att söka fler medlemmar som blev färdigt under 2022.
När bandet väl var komplett började processen kring att skriva musik och text och deras allra första låt Born to Follow släpptes i maj 2022.
Efter den första låten påbörjades arbetet med att skriva en hel platta som förväntas släppas 2023.
Bandmedlemmarna kommer från olika tidigare konstellationer och erfarenheten från deras tidigare band bär de med sig i Fight The Pain. Musik och text skrivs av samtliga bandmedlemmar med influenser från både rock och metal.
I mitten av året 2022 debuterade bandet på RIP Uddevalla som var en stor succe och som gav bandet mersmak på att komma ut och dela med sig av sin musik.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB