Vicious Rock

Afterburner

Afterburner

 

Ut med det gamla!

Som många känner till, så lämnade Robin Sörqvist bandet efter många år bakom mikrofonen. Han gjorde sin sista konsert en het Julikväll på fallens dagar i Trollhättan.
Vi tackar för alla år och önskar honom all lycka i ”The Crown”.

In med det nya!

På Juldagen står som traditionen bjuder Afterbürner på Backstage Rockbars scen. Den här gången med en galet taggad och energisk ny frontman som även skall göra sin premiär denna kväll.
Är det någon julklapp som ni inte skall missa så är det just den här. Så snöra på dig danskorna och svep stora julgroggen så kör vi!

Han heter Marcus Larbring och kommer från vår grannstad Uddevalla. Trots sin relativt unga ålder (24) har han varit aktiv musiker sedan han började spela trummor som 2-åring. Han är en mycket mångfacetterad sångare som gärna vidgar sina vyer. På scenen är han en kraft som verkligen tar med publiken i sin totala energiurladdning.

I Uddevalla har han medverkat i ett flertal projekt med diverse inriktningar på metal och rock
och nu på senare tid är han dessutom en välbokad rocktrubadur på västkusten.
För den stora massan är han ett välbekant ansikte som verkligen gjorde ett avtryck i höstens Idolsäsong. Efter att ha framfört en egenskriven låt fick han där en guldbiljett av en enig jury. Dessvärre blev det ett relativt kort äventyr då han blev brädad av årets vinnare i gruppmomentet. Tråkigt för honom naturligtvis, men desto bättre för Afterbürner, som inte var sena med att söka upp honom.

www.afterburner-rock.se
http://www.youtube.com/watch?v=G2xbEQwx2Cw

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB