Vicious Rock

Eradikated

Eradikated

Eradikated spelar old school thrash metal influerade av band som Exodus, Slayer och tidiga Metallica. Eradikated är en vidareutveckling av bandet The Generations Army, som under ett par års tid varit ett av Sveriges hetaste metalband. Bland annat fick The Generations Army betyget 9 av 10 i Sweden Rock Magazine när de spelade på Sweden Rock Festival 2019, då endast 17–19 år gamla.

I september 2021 bytte bandet namn till Eradikated och drygt en månad senare gjorde de sin första spelning under nya namnet som support till The Haunted i Malmö. Det blev ett varmt mottagande med moshpit under flera låtar och rusning efter Eradikateds T-shirts efter spelningen.

Den 19 november 2021 släpptes den självbetitlade debut-EP:n med nyinspelningar av gamla livefavoriter, i väntan på att kunna släppa den färdiginspelade fullängdaren med helt nytt material. Missa inte Sveriges framtid inom thrash metal – de heter Eradikated och de kommer göra kaos.

Eradikated spelar thrash metal som det ska låta - hårt, snabbt och kompromisslöst. Även om mycket inspiration är hämtad från 1980-talets Bay Area-scen, är soundet tveklöst 2020-tal. Eradikated kommer med kaos.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 22-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB