Vicious Rock

Razorbats

Razorbats

https://www.facebook.com/razorbats

Razorbats är ett av de mest underhållande banden i The New Wave of Scandi-rock. Starkt inspirerad av 70-talsband som Alice Cooper, Cheap Trick och KISS, varvat med inslag av 80-tals hårmetall och pop-punk från 90-talet, är Razorbats musik en hyllning till rockens guldålder!
Bandet fick internationell uppmärksamhet med det kritikerrosade debutalbumet "Camp Rock" 2015, och rykten spreds snabbt på musikwebbplatser och rockradiostationer över stora delar av Europa och USA om att det fanns ett rockband i Europas kulturella utkant, som var så catchy att det var omöjligt att inte ryckas med.
"Little Ms. Crazy "släpptes i mars 2021 som den första singeln från det kommande albumet "Mainline Rock 'N' Roll".
Låten plockades snabbt upp av radiostationer i Europa och USA, och har hittills spelats på mer än 100 radiokanaler och fått fantastisk feedback från fans.
"Mainline Rock 'N' Roll" är bandets i särklass starkaste album hittills. Det är ett fulländat partyalbum och hyllning till livet som rockare, och tar upp ämnen som drömmar, fester, frestelser, trasiga relationer och socialt stigma. Universella teman som är en del av livet du väljer som rocksoldat!.
Så följ med på en tur på Styx' glada sida! Det kan snabbt bli ganska varmt här, men det finns något inuti helvetet mycket roligare än lördagspizza och Masked Singer på TV!
Razorbats har turnerat i Skandinavien och Storbritannien flera gånger. Förutom otaliga egna headlineshower har de delat scen med artister som The Offspring, Rise Against, The Wildhearts och Michael Monroe på festivaler och klubbar hemma och utomlands.
Genom flera års turnerande har Razorbats utvecklats till ett fantastiskt liveband, som älskar att underhålla publiken med allsångsvänliga låtar, briljanta publikkontakt och en fulländad rock’n roll-show!

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 21-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag Stängt Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB