Vicious Rock

T-Bone &the Burning Marshalls

T-Bone &the Burning Marshalls

Mer än tre år har gått sedan vi senast såg dom på vår scen.
Vi välkomnar varmt T-BONE & THE BURNING MARSHALLS!
Torbjörn ”T-Bone” Andersson (gitarr och sång), Anders Lundholm (bas) och Lars Berger (trummor) återvänder till Backstage Rockbar.
Bandet startades i Vänersborg för 30 år sedan och under en stor del av bandets liv har Torbjörn Andersson varit bosatt i Los Angeles, där han bott i Hollywood och levt på sin musik.
När han återvänder till Sverige för att hälsa på släkt och vänner återuppstår T-BONE & THE BURNING MARSHALLS för att umgås och spela.
På senare år har Torbjörn blivit mer och mer associerad med den så kallade jam band-scenen som är stor i USA genom band som Grateful Dead, Phish och Gov’t Mule.
I det sistnämnda bandet återfinns sedan några år Trollhättesonen Jörgen Carlsson på bas. Tillsammans med Jörgen och Gov’t Mules trummis Matt Abts startade Torbjörn bandet Planet Of The Abts, som spelat in två plattor och även besökt Backstage för några år sedan.
Under Gov´t Mules senaste turné gjorde bandet ett antal gig med enbart musik av Pink Floyd.
Då fanns Torbjörn med i bandet på gitarr, keyboard och sång.
Det är just som jam-band T-BONE & THE BURNING MARSHALLS har verkat under sin existens, långt före termen ens hade nått Sverige.
Detta karakteriseras av långa improviserade partier och en fri inställning till musicerande där det mesta ska vara tillåtet.
Stommen i bandets repertoar hämtas från 70-talets gyllene decennium med låtar från storheter som Pink Floyd, Jimi Hendrix, Led Zeppelin med flera.
Missa inte en kväll i musikens tecken på Backstage med T-BONE & THE BURNING MARSHALLS.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB