Vicious Rock

Streamline

Streamline

Streamline från Göteborg/Stockholm har under de senaste två åren arbetat hårt i det tysta med sin självbetitlade debutskiva. Bandet har tagit stor hänsyn till den egna visionens integritet och anlitat namnkunnig hjälp från Victor Olsson (Saffire, Gathering Of Kings) samt Dragan Tanaskovic (In Flames, Mustasch, Dark Tranquility), nu släpps debutskivan på CD.

Få fans av klassisk hårdrock som går rakt på sak har undgått att häpnas av den attityd och spelglädje som bandet visar upp. Att en skiva i denna något översvämmade genre mottas med positivt överraskade recensioner och betyg som 8/10 i Sweden Rock Magazine och 5/6 i GAFFA är tecken som starkt intygar att Streamline med skicklighet och fingertoppskänsla fyller ett tomrum på den samtida rockscenen.

Paralleller har dragits till Deep Purple och Van Halen så väl som Hellacopters, vad som står klart är att Streamlines ambition är att skriva och spela rockmusik för låtarnas och lyssnarnas skull. En ambition som uppfylls väl med lika delar nytänk och respekt för beprövad tradition när influenser hämtas från både dåtid och nutid. Med ett tungt och melodiöst sound som utgörs av intensivt gitarriffande, skrikande orgel, pumpande bas, svängiga trummor och vital sång river Streamline upp en lång reva i den seglivade missuppfattningen att tiden då det släpptes intressant och energifylld rock är förbi. Bandet har som liveakt länge varit välrenommerat för sin musikalitet och energifyllda liveshow, när det nu är dags att ta med debutskivan ut på vägarna bäddar det för en ordentligt levererad dos rock som räcker och blir över.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB