Vicious Rock

S.O.R.M

S.O.R.M

S.O.R.M bildades 2017 och är en Rock/Heavy Metal akt ifrån Lidköping i Sverige. Kort efter bandets bildande släppte bandet ifrån sig den lovordade EPn ”Hellraiser” som introducerade bandets sound för världen med singeln och videon till låten ”Gypsy Queen”.
Bandet bevisade att de har ett sound som tilltalar en bred heavy metal publik då de blandar klassisk hårdrock med modernare inslag.
S.O.R.M tilltalar fans av akter så som Grand Magus, GHOST, och The Night Flight Orchestra genom ikoner av genren, WASP och Judas Priest.
Under 2018 fick S.O.R.M den ledande internationella USA baserade hårdrock och och metal agenturen Extreme Management Group att fatta intresse med akter så som Suffocation, Cattle Decapitation och Misery Index i sitt stall.
Kort efter bandet plockats upp av EMG släppte bandet en singel ”Demon Child” tillsammans med en visuellt mörk och träffande musikvideo som hade en exklusiv premiär på Metal Injection
2020 fick bandet med medlemmarna Micke Holm (Gitarr/Sång), Johan Östman (Bas), och Robin Wernebratt (Trummor) ett skivkontrakt med det nystartade skivbolaget Noble Demon tillsammans med Night Crowned, Dawn of Solace, No Raza, and Gomorra.
S.O.R.M släpper sitt debutalbum till hösten 2021.

Öppettider
Tisdag 22-02 Onsdag-Torsdag 20-02 Fredag-Lördag 17-02 Söndag 22-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB