Vicious Rock

The Mammuthus

The Mammuthus

The Mammuthus släppte den kritikerrosade plattan Forever Tree under 2019 och är just nu på gång med en uppföljare. De borstar nu upp sina lurviga lemmar och höjer betarna
för att släppa loss sin gungande, steniga, pälsbeklädda rock n roll på Backstage i Trollhättan. Tillsammans med Electric Earth är The Mammuthus ett av Trollhättans hårdast svängande band. Kom och bli förförd!

Sagt om Forever Tree:
”Rock som sträcker sig från 70-talet till 90-talet, rock som producerats med en live-känsla som gör musiken mer levande, mer fysisk, mer passionerad och ännu mer förbannat smutsig.”(metalhead.it)

”De fem medlemmarna tar sin förkärlek för ljudet av 70-talet och klassiska hårdrockslegender som LED ZEPPELIN och blandar glatt det hela med olika färgstarka influenser som sträcker sig från mörk doom, över svängig blues till stonerrock. Dessa uppsättningar är inte uppenbara för lyssnare utan de olika musikstilarna glider nästan ihop i varandra, vilket ger de fem ett mycket unikt ljud som man inte hittar hos andra retroband. Blandat med frontmannen Joachim Åkermans fräscha och uttrycksfulla röst, liksom det fantastiskt opolerade gitarrarbetet av Kalle Edh och Lyris Karlsson skapas storartade kompositioner som redan hemma i vardagsrummet gör att man vill på ett live-uppträdande”

(powermetal.de)

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB