Vicious Rock

Anders F. Rönnblom

Anders F. Rönnblom

“Som musiker har Anders F Rönnblom bara haft en enda bra kreativ period. Den började, i offentlighetens ljus, 1971 med skivan Din Barndom Skall Aldrig Dö och pågår fortfarande!” TIDNINGEN KULTUREN

Ja, debut-LP:n kom 1971, men redan 1965 spelades singeln Down By The Seaside in med popgruppen Anders & Nicko.
Sedan dess har Rönnblom givit ut ett 30-tal album och förra året fullbordades F-trilogin med skivan The Subliminal Solo Inferno.
Peter Sjöblom i Tidningen Kulturen menar:
“Hela trilogin hör till det bästa som Rönnblom givit ut överhuvudtaget. Jag vill inte låta cynisk men löper risk att ändå göra det när jag säger att ju sämre Sverige mår desto bättre mår Rönnbloms poesi. Han registrerar, blir skäligen förbannad och kanaliserar ilskan precist genom en poesi som i takt med att åren går får en allt
bättre balans mellan de öppna abstraktionerna och den noggrant riktade spjutspetskritiken”.

“Att efter 50 år i skivbranschen få sin bästa recensioner någonsin för det senaste man har gjort känns väldigt inspirerande. Och det gör att man vill fortsätta i många år än,” säger den 70-årige rockveteranen och har i dagarna påbörjat ett nytt stort skiv- och konstprojekt.
“Det blir mer och mer intressant för mig att pröva nya vägar, att bryta invanda mönster och arrangemang och att framföra mitt låtmaterial i andra former, förutsättningslöst.”

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 21-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag Stängt Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB