Vicious Rock

Writing the Future

Writing the Future

Writing The Future
Med Miljontals av Streams på Spotify och Youtube är Writing The Future ett av Sveriges mest lovande metalcore band!
Dessutom Aktuella med ett helt NYTT album 2023 "Caught between Heaven and Hell"
Med flera musikvideos, 3 Ep´s, 1 album och en sjuhelvetes massa singlar och spelningar i bagaget är Writing The Future starkare än vad de någonsin varit. Som mest toppade Writing The Future över 120.000 lyssnare i månaden på Spotify och hamnade på de ABSOLUT största spellistorna med de senaste 3 släppta låtarna.
Writing The Future är just nu aktuella med sitt andra album (Caught between Heaven and Hell) inspelad och prducerad ihop med Philip Strand (Normandie). Soundet är modernt och någonting helt nytt från Writing The Future.
Bandet Signade 2020 med skivbolaget Gain/fifth Island music och håller just nu på att arbeta sig framåt med ett kommande album och ett hängivet koncept.
Det bjuds på en käftsmäll i regnbågens färger, ett känslorus som får dig tappa andan. Bandet förmedlar budskapet (Vi har också varit där och du är inte själv) något som bandet brinner för otroligt.
Writing The future vågar stå upp för frågor som många andra gömmer sig för att ens prata om. Det viktigaste för oss är att alla känner sig sedda, hörda och förstådda.
Ingen är ensam, och tillsammans kan vi klara allt.
Bandet levererar alltid en show som är någonting utöver det vanliga. Du kan både se och höra det som Writing The Future vill förmedla. Det är som en känsloladdad käftsmäll som får dig att inte veta om du vill skratta, gråta eller bli förbannad. Musiken och texterna berättar för dig vad bandet har gått igenom och att det är okej oavsett hur man mår.
Writing The Future är helt enkelt något du kommer bära med dig för alltid.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 22-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB