Vicious Rock

Black Metal Night

Black Metal Night

Äntligen dags för lite mörkare tongångar. Studiefrämjandet och Backstage Rockbar presenterar stolt BLACK METAL NIGHT
Tre grymma band gästar oss denna kväll Murdryck (Vänersborg/Trollhättan), Svältvinter (Trollhättan) och Rimfrost (Borås).

Murdryck är ett band som levererar aggressiv och otäck Black Metal av hög kvalitet.
Murdryck är en återgång till den gamla skolan där riff och tunga trummor är den viktigaste aspekten av musiken. Melodiska melodier kommer absolut sekundärt vilket är anledningen till att bandet använder sig av termen "semi-melodic" för att beskriva sin musik.

I början av 2015 spelades debut-EP:n "As The Moon Bleeds" in i Black Dawn Studios och släpps för allmänheten. Ep'n fick höga betyg av Storbritanniens Zero Tolerance Magazine, Den utnämndes till "self-release of the month" med ett nästan perfekt 4.5 av 5 i betyg.
Under sommaren 2015 fullställs en live line-up och repetitioner börjar med målet att spela in ett nytt album och att spela live .
I slutet av 2015 är albumet "Antologi MMXV" färdigställt. Lite slut åtgärder följer och skivan är klar för en tidig 2016 release.
Arbetet har redan påbörjats på en ny EP som förhoppningsvis kommer att se dagens ljus senare under året. Det ser ut att bli ännu mörkare och hårdare än debuten.

https://www.facebook.com/murdryck

http://murdryck.info/

Rimfrost är ett svenskt metal band med rötterna i Black Metalvärlden. Bandet startades 2002 och har därefter släppt två fullängdare och släpper nytt detta år, 25:e Mars, efter ett antal år sedan senaste plattan. Bandet ska ge sig ut på härjetåg efter släppet, med start i Trollhättan.
Fear the return...

https://www.facebook.com/Rimfrostofficial

Svältvinter är Black Metal från Trollhättan med skogsdyrkan som tema. Aggressivitet och en gnutta atmosfär kommer definitivt vända hela Backstage upp och ned.

http://svaltvinter.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/svaltvinterblackmetal

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB