Vicious Rock

Strebers

Strebers

Bandet bildades 1985 och lades ner 1992. Deras skiva "Kallt stål, varmt blod" har sålts i över 20 000 exemplar och blev bandets genombrott. De har gett ut klassiska punkdängor som "Betongbarn", "Balladen om lilla Elsa" med mer. Få band har betytt så mycket för svensk punkscen som Strebers. Bandet lades ned 1992 när trummisen Johnny Rydh omkom i en trafikolycka. De återstående medlemmarna bildade Dia Psalma, som blev det bäst säljande svenska rockbandet med albumet "Gryningstid" när den släpptes 1994... Strebers 2015 är Ulke, Ztikkan, Stipen och Pontus.
Strebers hälsar:
"Vänner, det blåser hårt det blåser kallt!
Det långa landet Falukorv 2015 ÄR ett kallt ställe och efter våra 30 år som band är det vår förbannade plikt att åka ut och propagera för ett varmare och bättre Sverige, ett Sverige som vi alla förtjänar att leva i. Med våra texter och vår musik vill vi uppmärksamma fel och brister i dagens samhälle, ett samhälle som kryllar av nynazister, rasister och stenkastare.
I höst vill vi tillsammans med er köra över idioterna med musikaliskavkäftsmällar, kom och fira att STREBERS fyller 30 år och sjung och skåla, kaos och skråla!
Vi kommer att leverera som aldrig förr och med hjälp av Pontus från Dia Psalma på gitarr så kommer detta att bli oförglömligt.
30 år har nu gått och vi är knappast unga längre, men vi kommer alltid att vara ARGA!
Nu jävlar kör vi, är ni me oss!?!"

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB