Vicious Rock

Christmas Metal Symphony

Christmas Metal Symphony

Denna vinter ligger tyngdpunkten på stora känslor. I december, kommer "Christmas Metal Symphony" till Sverige, där kraftfull Heavy Metal kommer smälta samman med emotionella klassiska ljud - en musikalisk resa som kommer att presentera ett storslaget fyrverkeri av energi och känsla. "Christmas Metal Symphony står för en symbios av världsberömda metall stjärnor på sång, som tillsammans med 32-mannaorkestern, Magnus Opus Rockestra med dirigent Marcel Heijnen samt bandet "Metal Force 1" som satts samman specie...llt för dessa föreställningar, kommer presentera sina största hits.
För fans av Rock och Metal kommer sångarna bli som en tidig julklapp. NIGHTWISH sångerskan Floor Jansen, orginalsångaren från ACCEPT Udo Dirkschneider, Joey Belladonna från ANTHRAX, Chuck Billy från TESTAMENT samt den legendariska sångaren från HELLOWEEN, Michael Kiske.
Tillsammans kommer dom presenterar sina största hits inom ramen för Christmas Metal Symphony, besökarna kommer glädjas åt en oförglömlig kväll med tidlösa metal "anthems", som alla tillsammans skrivit musikhistoria.
Två timmar innan insläppet för showen så finns möjligheten att äta ett grymt julbord. I julbordsbiljetten ingår ett klassiskt svenskt julbord med alla tillbehör. Det kommer att finnas en separat bar för julbordsgästerna. Kontakta Backstage för eventuell fakturering och dryckespaket. Är ni i behov av boende så kolla med oss för bra priser på hotell.
Priser: Showbiljett 395:- Showbiljett + julbord 725:-
Tider: Insläpp julbord 17.00 Insläpp julshow 19.00
Rörelsehindrade: Det finns en ramp för rullstolsbundna. Kontakta Backstage för mer info.
Åldersgräns: 18 år. Under 18 i målsmans sällskap.
Mat och dryck: Det kommer att finnas totalt tre barer med fullständiga rättigheter. Mat kommer att finnas i kiosken på övre plan. Kommer att ha kortmaskiner i alla barer men ta gärna med kontanter då det brukar bli kö till dessa.
Hjärtligt välkomna till den häftigaste Julshowen ever! Backstage crew

 

Biljetter finns på Tickster.

http://www.tickster.com/sv/events/5gvya3fk6gr344r

 

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 21-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag Stängt Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB