Vicious Rock

E.W.O.

E.W.O.

E.W.O - Yngwie Malmsteen Tribute

E.W.O är tillbaka med Yngwie Malmsteen Tribute. Ett av de få banden som vågar sig på detta krävande projekt. Det kommer bjudas på Yngwie dängor från 80/90 tal och kaskader av gitarrräkor utlovas.

Per-Owe (Ewo) Solvelius - Gitarr Ewo spelar jämt i alla dess former. Jobbar som gitarrlärare på N3, på estet i Trollhättan och på Musikhögskolan Ingesund. Undervisar i elgitarr, klassisk gitarr, kammarmusik m.m. Lirar med Confidence, Trident, Epic Future Har spelat på Backstage många gånger med Trident, Burning Angel, E.W.O, Epic Future, Epic Meduza, Tales of Eden och Iron Troopers.

Robin Sörqvist – Sång Robin lirar i Epic Future, Epic Meduza, The Crown och Afterbürner som för övrigt vann Musikslaget. Epic Meduza kommer riva av raggarhits under cruisingen 25/5 på backstage. Robin sjunger och spelar gitarr om vartannat i banden.

Stefan Andersson – Keyboard Multi-instrumentalist. River av låtar på gitarr, piano, bas eller trummor utan problem. Jobbade tidigare på Estetiska programmet i Vänersborg. Jobbar nu på estetiska programmet på MÅG i Trollhättan. Lärare i piano, ensemble, gehörs och musiklära. Spelat i många olika hårdrocksprojekt men är för tillfället inte med i någon grupp. Lirat Yngwie sen 1985.

David Lecander – Bas basist med jävligt snabba fingrar för att kunna haka på Yngwie räkor. Lirat med Noll520 runt om på krogarna. Spelar nu med Confidence.

Claes Sundström - Uppvuxen i trollhättans hårdaste förort Sylte lärde sig Claes den ädla trumkonsten vid tidig ålder. Batterist i Epic Future, Epic Meduza och kan tituleras som scenveteran på Backstage.

Öppettider
Måndag-Torsdag 20-02 Fredag-Lördag 17-02 Söndag 20-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB