Vicious Rock

The Scams

The Scams

THE SCAMS

 Med ena foten i rock 'n' rollen och andra i hårdrocken tar The Scams vid där förra plattan Rock And Roll Krematorium slutade.

Bombs Away bjuder på fet, energisk rock utan krusiduller. Plattan är inspelad i nya gitarristen Linus Olssons egna Raw Studios och mixad av Rikard Löfgren i Leon Music Studios. Skivan släpps 14 september via Lightning Records och samma kväll blir det stort releaseparty i Växjö tillsammans med vännerna i Bullet.

Så här tycker Crank It Up’s Viktor Skatt om titelspåret Bombs Away:

 ”2010 års Rock And Roll Krematorium verkar, att döma av singeln Bombs Away, få en extremt värdig uppföljare. Låten inleds med ett klassiskt The Scams-riff över en tuggande rytmgitarr, innan det hela bryter loss i ett sedvanligt pulserande Rock N Roll-monster. Produktionsmässigt tyckte jag att Rock And Roll Krematorium var lite väl tunn, men nu är det både klös i gitarrerna och fläsk i rytmsektionen så det står härliga till! Kriss Biggs (bas) och Tobias Ander (trummor) låter maffigare ihop än någonsin och Daniel Kvist sjunger helt superbt. Bombs Away är även första inspelningen med Linus Olsson på gitarr, och det verkar som att hans inträde har varit en riktig vitamininjektion i bandet då riffen är sylvassa och vältajmade till tusen.” (Betyg: 8,5/10)

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB