Vicious Rock

Lillasyster

Lillasyster

Lillasyster bildades i Göteborg 2006. Bandets första singel "Berätta det för Lina" släpptes den 28 februari 2007. Debutalbumet med titeln Hjärndöd musik för en hjärndöd generation gavs ut 9 maj 2007. I oktober 2007 släpptes en video med Rihanna-covern "Umbrella". Med den hamnade Lillasyster den 3 november 2007 för första gången på Trackslistan.

Från början hette bandet Rallypack, och deras låtar var på engelska, men i samband med att de började göra låtar på svenska bytte de namn till Lillasyster. Martin Westerstrand och Daniel Cordero var tidigare medlemmar i det svenska hårdrocksbandet Lok.

I maj 2009 släpptes gruppens andra fullängdsalbum, Det här är inte musik, det här är kärlek. Första singel från albumet var Andreas som släpptes i april samma år, med b-sidan Rad efter rad. I november 2010 meddelade Daniel Cordero att han slutar i Lillasyster, skälet var att han ville ha mer tid till sin familj.

Under 2011 spelade bandet in låten Till Scandinavium, låten är specialskriven för hockeylaget Frölunda HC och spelas när laget åker in på isen. Martin Westerstrand som är sångare i bandet fick även äran att sjunga svenska nationalsången live på en match mellan Frölunda och Luleå.

Under 2011 släppte Lillasyster singeln Så jävla bra från det kommande albumet. Den 25 januari 2012 släpptes nya albumet 3 som var det första med basisten Andy Oh My God (egentligen Andreas Bladini)

Med över 35 miljoner streams i bagaget, grammisnominerade och belönade med guldskiva, släpper LILLASYSTER nu sitt fjärde album ”4”.
Plattan har spelats in i den legendariska STUDIO BOHUS och inspelningen har letts av den legendariska producenten Roberto Laghi (In Flames, Mustasch, Hardcore Superstar, m.fl.).

Det är första gången sedan tiden med LOK som bandets frontfigur Martin Westerstrand samarbetar med Laghi. Ett återförenande som många väntat på.

Öppettider
Månd-Tisd Stängt Onsd-Torsd 20-02 Fred-Lörd 17-02 Söndag 21-02 Åldersgräns: 18 år Välkomna!
Webbsida utvecklad av Trinax AB